Vi hjelper Olivelle med å frakte olivenolje og balsamico til Fornebu!

Mange lurer nok litt på hva vi i Airsped egentlig driver med. Hva frakter vi, og hvordan gjør vi det? Vi har tatt en prat med en av våre nyeste kunder, Victoria Christensen i Olivelle, for å høre litt om hva hun benytter Airsped til.

April 2019 åpnet Victoria Christensen sammen med sin mann Brad Schaeffer butikken Olivelle på Fornebu S. I tillegg til mange spennende matprodukter, spesialiserer de seg på olje og balsamico. Helt spesielt er det at de tilbyr ferskpresset olivenolje fra tønner. De tilbyr utrolig mange forskjellige smaker og de har alltid satt frem smaksprøver slik at kunder skal kunne få smake seg frem til sin favoritt.

"Vår olivenolje er litt som gode viner. Noen er lette, andre litt tyngre, men de er alltid velbalanserte. Det er en vinverden av olivenoljer" Forteller Christensen.

Kunder får altså velge seg sin favorittolivenolje og får den tappet der og da.

 MG 2162

Fra USA

Brad er fra USA og hans familie har jobbet med olivenolje i mange år. De får innhøstinger fra hele verden og smaker seg frem til den beste oljen. Familien produserer selv i USA og får varene fraktet til butikken på Fornebu. Andre varer som importeres blir hentet og fraktet fra andre steder rundt i Europa. Og her kommer Airsped inn. Airsped organiserer frakt med fly og bil, og påser at det blir fortollet og levert til Olivelles lager.

 MG 2165

Airspeds rolle

"En av de store fordelene ved å la Airsped ta seg av frakten, er at du som driver bedriften, slipper å tenke på frakt, logistikk og toll, og kan derfor fokusere mer på selve driften av bedriften", forteller Christensen.

Videre forteller hun at de er veldig fornøyd med Airsped og måten de håndtere saker på

"Airsped viser mye menneskeforståelse og det tar bort mye stress for oss. De er lette å jobbe med, er presise og det hele er en sømmelig operasjon. Det virker som de ansatte samarbeider godt og vi er veldig fornøyde" – Victoria Christensen

 MG 2212

Trenger dere eller din butikk hjelp med å frakte varer fra andre kanter i verden? Med over 30 års erfaring innen logistikk og transport finner vi alltid den beste løsningen for våre kunder.

Ta kontakt med oss i dag for din neste frakt!

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn