En historie om en sulten og fremtidsrettet gründer

230514_fausko_airsped_katalogen_petter_001

Vår historie

Airsped startet sin historie på Skøyen 1 mars 1983. Da var Petter Fausko 26 år gammel og sulten på å starte for seg selv! Det var kun 3 ansatte og en sjåfør og driften var mange år på Fornebu før den etter hvert ble flyttet opp til Jessheim i 1998 der Airsped kjøpte sitt eget bygg.

Visjonæren stoppet ikke der, i 2006 ble det kjøpt tomt i Gardermoen næringspark og dagens moderne fasiliteter ble et faktum. 5650 toppmoderne m2 var klar for innflytning.

Airsped er per i dag 30 ansatte fordelt på 5 avdelinger, import, eksport, lager, regnskap og administrasjon. Bedriften har høy kompetanse og flere av medarbeiderne har lang fartstid i bransjen.  Kundene og de ansatte er hovedfokus for Fausko og det jobbes stadig med kompetanseutvikling og skreddersøm av produkter for å kunne tilby kundene best mulig kvalitet og service.

Når man ser tilbake på reisen har det på mange måter vært et eventyr. Vi har nådd våre mål om lønnsomvekst og i vår bransje er det i seg selv en bragd. Dette gjør oss skjerpet og motivert til å ta fatt på nye tak i årene fremover.

Intervju i Finansavisen

Intervju i Finansavisen