Om oss

Om oss

Med omfattende kunnskap og 30 års erfaring med logistikk og transportsystemer finner vi alltid den beste løsningen for våre kunder. Vi sørger for at frakten kommer dit den skal; sikkert, til riktig tid, og innenfor kostnadsrammene.

En aktiv samarbeidspartner

Airsped er en aktiv samarbeidspartner hvor du får personlig kontakt med de som arbeider på dine prosjekter. Høy kvalitet og god service er kvaliteter som gir oss trofaste kunder. Vi har fagkunnskap innen alle ledd av logistikkjeden, og arbeider helhetlig med våre kunder.

Vår største oppgave er å være en samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler det beste for deg.

Ved å kjøpe tjenestene der vi trenger de, finner vi fleksible og prisgunstige løsninger på de fleste transportutfordringer. I tillegg til frakt-, toll- og lagertjenester tilbyr vi å være din logistikksjef. Med avdelinger som jobber tett sammen, et stort agentnettverk og uvurderlig erfaring innen faget vil vi arbeide for å optimalisere og effektivisere dine frakt- og lagerbehov. Les mer om logistikksjef her.

Vår historie

Airsped startet sin historie på Skøyen 1. mars 1983. Da var Petter Fausko 26 år gammel og sulten på å starte for seg selv! Det var kun 3 ansatte og en sjåfør og driften var mange år på Fornebu før den etter hvert ble flyttet opp til Jessheim i 1998 der Airsped kjøpte sitt eget bygg.

Visjonæren stoppet ikke der, i 2006 ble det kjøpt tomt i Gardermoen næringspark og dagens moderne fasiliteter ble et faktum. 5650 toppmoderne m2 var klar for innflytting.

Airsped er per i dag 35 ansatte fordelt på 5 avdelinger, import, eksport, lager, regnskap og administrasjon. Bedriften har høy kompetanse og flere av medarbeiderne har lang fartstid i bransjen. Kundene og de ansatte er hovedfokus for Fausko og det jobbes stadig med kompetanseutvikling og skreddersøm av produkter for å kunne tilby kundene best mulig kvalitet og service.

Når man ser tilbake på reisen har det på mange måter vært et eventyr. Vi har nådd våre mål om lønnsom vekst og i vår bransje er det i seg selv en bragd. Dette gjør oss skjerpet og motivert til å ta fatt på nye tak i årene fremover.

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn