Fortolling

Fortolling

Airsped er din fortollingsekspert

Egenskaper som forutsigbarhet og effektivitet er viktig for alle bedrifter som trenger import og eksport av varer. Ved kryssing av grenser er det en rekke dokumenter som skal være på plass, og regelverk som skal følges - og her hjelper vi deg gjerne.

Velger du oss i Airsped som samarbeidspartner på fortolling, får du en smidig og gjennomsiktig prosess.

Vi har lang erfaring og godt utdannede medarbeidere som er spesialister på fortolling. Gjennom kursing og tett samarbeid med Tollvesenet jobber vi kontinuerlig for å sikre vår kunnskap og utvikling innenfor faget. Spar både tid og unødvendige kostnader ved å unngå feilaktig fortolling.

All fortolling krever riktig dokumentasjon og tolltariffnummer, derfor er det viktig at du som kunde gjør forarbeidet for å unngå forsinkelser. Vi hjelper deg med tolldeklarering av eksport, import og transitt. Våre tolleksperter sørger for at du blir belastet for de korrekte toll og avgifter og veileder deg gjennom regler og prosedyrer som gjelder ditt gods.

Tollager

Vi har godkjent tollager (Tolletaten) for kunder som trenger å lagre ufortollede varer i sikrede lokaler. I vårt oppvarmede og moderne lagerlokale er godset ditt i trygge hender. Her kan varene ligge til de skal leveres, og med direkte tilknytning til Tollvesenet kan vi enkelt gjennomføre fortolling på vegne av våre kunder.

Frakt og fortolling i ett

Vi tilbyr våre fortollingstjenester alene eller som en del av import eller eksport. Airsped er totalleverandør av frakt og logistikktjenester, og vi dekker alle transportbehov. Vi tilbyr flyfrakt, sjøfrakt, bilfrakt og kurer. I tillegg har vi lagerfasiliteter og kan ta oss av lagerstyring for våre kunder. Les mer om våre lagertjenester her.

Som totalleverandør kan vi operere som logistikksjef for bedrifter. Dette passer spesielt for bedrifter som ikke har interne ressurser på dette området. Våre medarbeidere er godt utdannet og sitter inne med kunnskap og erfaring som vil effektivisere dine logistikkbehov. Les mer om logistikksjef her.

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn