lager

Lager

Airsped tar seg av lagerstyringen - lagertjenester

Vi har et oppvarmet og moderne lager på 5500 m2. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter til ulike kunder. Ved å tilby lager får kunden dekket behovet for lager og frakt på ett sted. Hos oss får du dedikerte kontaktpersoner som samarbeider godt på tvers av avdelingene.

Vi tilbyr gode, effektive og nøyaktige lagertjenester til våre kunder:

  • Lager for nettbutikk
  • Lagerstyring
  • Tollager
  • Ordrebehandling
  • Distribusjon
  • WMS - lagerstyringssystem

Våre fasiliteter

Våre fasiliteter har lett fremkommelighet og god oppstillingsplass. Vi har et moderne 5500 m2 stort oppvarmet lager. Her har vi høy sikkerhet med inngjerdet område, vaktordning, innbruddsalarm og kameraovervåking.

Tollager og fortolling

Vi tilbyr tollager og transitt for våre kunder. Vårt tollager er godkjent av Tolletaten og kan lagre ufortollede varer i sikrede lokaler. Før varen kan utleveres fra tollager må den være tollekspedert. Med direkte tilknytning til Tollvesenet via fortollingssystemet TVINN kan vi fortolle på vegne av våre kunder. Ler mer om fortolling her.

Warehouse Management System (WMS) - Lagerstyringssystem

Vårt lagerstyringssystem kan styre ditt lager på en helt ny måte. Her kan våre kunder enkelt spore transaksjoner, se ordrestatus og rapporter, og få god kontroll på varelageret.

Med serviceinnstilt betjening og kundevennlige henterutiner styrer vi ordrebehandling for deg og din butikk. Vi arbeider svært godt med kunder som ønsker ordrebehandling, transaksjoner og bevegelse. Med et team av godt utdannede og kursede medarbeidere som har lang erfaring innen logistikk kan vi hjelpe deg med det meste, og våre avdelinger arbeider sømløst sammen.

Kontakt oss i dag for et tilbud på lager

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn