Logistikksjef

Logistikksjef

Få alle logistikktjenester på ett sted

Som logistikksjef for våre kunder håndterer vi transport, import og eksport i en større skala. Vi opprettholder forbindelser med en rekke leverandører, produsenter, forhandlere og andre partnere, og sørger for smidig forflytning av varer. For flere av våre kunder innebærer denne rollen også lagerstyring og/eller tollager, samt fortolling.

Det er ikke alle som har interne ressurser på dette feltet, og derfor kan det være lurt å investere i en ekstern logistikkavdeling som har kompetansen og ressursene som trengs for at din bedrift skal lykkes.

God på service

Vi er en “one stop shop” - hos oss får du alle logistikktjenester på ett sted. Våre medarbeidere er svært kvalifiserte og jobber kontinuerlig med å utvikle sin kunnskap innen logistikkfaget. Hos oss får du snakke direkte med de som faktisk arbeider og forhandler på dine vegne, og vi strekker oss gjerne litt ekstra for våre kunder.

Vi vet at god service sikrer gode samarbeid og fornøyde parter i alle ledd av prosessen. Å være ekstra god på service er derfor like viktig for oss som å være konkurransedyktige på pris.

Optimaliser og effektiviser

Vi sitter inne med erfaring og kunnskap som optimaliserer og effektiviserer logistikkprosesser for våre kunder. Vi inntar rollen som logistikksjef med en tverrfaglig forståelse. Med god oversikt over våre kunders verdikjeder sørger vi for å forbedre rutiner og logistikk.

Vi kan forhandle på våre kunders vegne overfor flere aktører, og gjennom vårt store agentnettverk kan vi sikre gode priser. Ved å arbeide så tett og helhetlig med våre kunder kan vi bedre utnytte vår kunnskap og forbindelser.

Avdelinger som jobber sammen

I rollen som logistikksjef kombinerer vi våre logistikktjenester på en kostnadseffektiv måte for deg. Med full oversikt over vareflyten sørger vi for at alle aktører snakker sammen, og at alt gods kommer frem til riktig tid og sted. Våre avdelinger sitter i samme lokale og kommuniserer derfor godt sammen.

Våre tjenester inkluderer: 

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn