Airsped transport

Transport

Vi i Airsped hjelper deg med dine transportbehov innen flyfrakt, bilfrakt, sjøfrakt og kurer. Med 30 års erfaring innen logistikk og transportsystemer finner vi alltid den beste løsningen for våre kunder. Dette er vår oppgave som profesjonell partner.

Våre transporttjenester:

Flyfrakt

Flyfrakt passer for deg som trenger å sende noe raskt eller med kort frist. Vi hjelper våre kunder med alt fra å sende en liten pakke til å chartre et fly, og kan arrangere innhentinger fra alle verdens hjørner.
Les mer om flyfrakt.

Bilfrakt

Bilfrakt er et godt alternativ for deg som har større sendinger og bedre tid. I tillegg til full last og partigods/stykkgods tilbyr vi temperaturkontrollert transport (thermolast) og prosjektlast. Vi har et sterkt nettverk av samarbeidspartnere i Norden og Europa.
Les mer om bilfrakt.

Sjøfrakt

Sjøfrakt er et økonomisk og miljøvennlig alternativ som passer for deg hvor pris er viktigere enn leveringstid. Med god planlegging er dette en svært god løsning for mange. Vi sender sjøfrakt med stykkgods eller container.
Les mer om sjøfrakt.

Kurer

Kurer er et raskt og fleksibelt transportalternativ. Vi tilbyr dette produktet verden rundt, døgnet rundt. Du kan booke sending selv og til enhver tid spore pakken.
Les mer om kurer .

Gjennom et stort agentnettverk får vi frakten dit den skal; sikkert, til riktig tid, og innenfor kostnadsrammene. Som din totalleverandør av transporttjenester, lager og fortolling ser vi helhetlig på hele din verdikjede og optimaliserer dine logistikkprosesser.

Hos oss får du personlig kontakt med våre medarbeidere som har fagkunnskap i alle ledd av logistikkjeden.

Få en aktiv samarbeidspartner - ta kontakt i dag!

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn