Bilfrakt

Bilfrakt

Veitransport i Norge og Europa

Bilfrakt er et godt alternativ om du har større sendinger og bedre tid. Dette passer for deg som skal sende gods i Norge eller Europa. Bilfrakt kan også kombineres med fly og sjø.

Vi har et sterkt nettverk av samarbeidspartnere både i Norden og Europa. Sammen med deg velger vi den mest hensiktsmessige og kostnadseffektive transportløsningen for dine sendinger. Våre samarbeidspartnere stiller med store nettverk av biler og ruter som byr på mange muligheter, enten du ønsker dør-til-dør eller en annen løsning.

Bilfrakt vi tilbyr:

  • Full last
  • Partigods (over 2500 kg)
  • Stykkgods (under 2500 kg)
  • Thermotransport
  • Prosjekttransport

Full last, partigods, stykkgods

Hos oss kan du booke fulle biler eller partigods/stykkgods. Booker du full bil, går bilen direkte fra hentepunkt til leveringspunkt. Ved partigods og mindre sendinger samlastes godset, hvor det blir kjørt til terminal og deretter distribuert til deg.

For stykkgods og partigods stilles det krav til emballering - godset skal være emballert slik at det tåler samlasting. Det skal være godt innpakket og ha tett bunn. Det skal ikke være mulig å tilføre godset uønskede gjenstander uten å bryte forsegling, rive eller stikke hull i plast el. Vi bistår deg gjerne med pakking og kan bygge trekasser el. hvis du har behov for det.

Temperaturkontrollert transport, thermotranport

Har du behov for temperaturkontrollert transport? Varer som medisiner, legemidler og sensitive matvarer må fraktes ved riktig temperatur. Vi tilbyr ulike temperaturer med logger slik at vi kan følge temperaturen hele veien.

Prosjekttransport, overdimensjonert varer

Vi har lang erfaring med prosjektlast og overdimensjonerte varer. Som din samarbeidspartner på frakt og logistikk hjelper vi deg å finne den riktige løsningen.

Totalleverandør

Som totalleverandør har vi “alt” på huset. Vi tilbyr også tjenester som lager/tollager og fortolling, og gjør alltid det vi kan for at du skal bli fornøyd. Fleksibilitet, pålitelighet og service er viktige verdier hos oss. Våre trofaste kunder er derfor vårt beste salgsargument. Personlig kontakt og fagkunnskap i alle ledd av logistikkjeden gjør oss til en foretrukken leverandør.

Få en aktiv samarbeidspartner - ta kontakt i dag!

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn