Sjøfrakt

Sjøfrakt

Sjøfraktforsendelse kan være løsningen!

Vi tilbyr frakt fra alle internasjonale havner, og gjennom et stort agentnettverk får vi frakten din fra A til Å. Vi sørger for at godset ditt kommer frem fra alle kontinenter.

Sammen med deg skreddersyr vi den beste løsningen for din frakt, enten den skal direkte fra fabrikk eller direkte fra havn. Du trenger bare å forholde deg til én leverandør; oss i Airsped.

Økonomisk og miljøvennlig fraktalternativ

Sjøfrakt er et økonomisk og miljøvennlig alternativ som sikrer levering til riktig sted og riktig tid, basert på faste ruter. Vi kan sende frakten med stykkgods eller container.

Dette er alternativet for deg hvor pris er viktigere enn leveringstid. Med god planlegging er dette en svært god løsning for mange bedrifter.

Velger du sjøfrakt, velger du et fraktalternativ med reduserte CO2-utslipp.

Hvorfor velge oss?

Pålitelighet, konkurransedyktige priser og god tilknytning til et globalt nettverk gjør oss til en foretrukken partner. Med genuin interesse for vårt fag finner vi gode løsninger til og fra enhver destinasjon, og strekker oss gjerne litt ekstra for at kunden blir fornøyd.

Vi arbeider både med faste- og ad hoc-kunder. Felles for alle våre kunder er en ryddig gang fra bestilling til levering. Enten bestillingen kommer fra kunden eller leverandør, blir kunden inkludert i nødvendige avgjørelser og kan spore sendingen.

Fortolling på sjøfrakt

Importører og eksportører er pålagt fortolling av varene sine. Feilaktig fortolling kan få betydelige konsekvenser.

Som totalleverandør fortoller vi varene for deg. All fortolling krever riktig dokumentasjon. Det er viktig at du som kunde gjør forarbeidet for å unngå forsinkelser. Vi har lang erfaring og godt utdannede medarbeidere som er spesialister på fortolling, og vi jobber kontinuerlig for å sikre vår kunnskap og utvikling innenfor faget gjennom kursing og tett samarbeid med Tollvesenet. Les mer om fortolling her.

Gjør det riktige valget

I en hektisk hverdag kan valget av leveringsbetingelser bli tatt uten å ha nok informasjon om hva man ender opp med av fraktkostnader. Frakt som kan virke fornuftig og billig inkluderer ikke nødvendigvis alle fraktkostnadene, og du kan påføres lokale kostnader fra en annen aktør ved opprinnelsessted eller ankomststed. Vi hjelper kunden å sammenligne kostnader og ansvarsforpliktelse, slik at kunden velger den beste løsningen.

Incoterms er en betegnelse på standardiserte regler i kjøps- og salgsavtaler mellom nasjonale og internasjonale transportører. Les mer om Incoterms her. Under har vi noen punkter det kan være nyttig å merke seg ved valg av leveringsbetingelse for importsendinger.

Hvorfor velge FOB eller EXW ved importsendinger?

  • Bedre kontroll på sendingene
  • Bedre kontroll på pris
  • Mer prisgunstige betingelser for dere som kjøpere
  • Dere har kun oss å forholde dere til
  • Tilgang til flere avganger
  • Flere muligheter gjennom vårt agentnettverk
  • Ingen fordyrende mellomledd

Få god flyt på logistikken - ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss i dag for din neste frakt

Kontakt oss

Kontakt oss for spørsmål

Navn
E-post *
Tlf
Melding
Send

Airsped AS

Tlf 63 94 74 00
Vakttelefon 24/7: 97 11 09 89
Besøksadresse: Valhallavegen 6, 2060 Gardermoen
Postadresse: Postboks 324, 2051 Jessheim
Org.nr. 833 208 632

All rights reserved © 2018 - Personvern

Miljøfyrtårn